Skelbimai lapkričio 1-7 d.

LITURGIJA
Lapkričio 3-5 d. šv. Mišios 18:30 val.;
Lapkričio 6 d. šv. Mišios 11:30 val.;
Lapkričio 7 d. 10 ir 12 val. (LT) ir 18:30 val. (PL);
Lapkričio 8 d., pirmadienis, šv. Mišios 18:30 val.

Šv. Mišiose galite dalyvauti ir www.youtube.com/Joanitai

Išpažinčių klausoma prieš kiekvienas šv. Mišias ir šeštadieniais 18.30-19.30 val.

Popiežiaus Pranciškaus intencija lapkričio mėnesiui: melskimės, kad nuo depresijos ar perdegimo kenčiantys žmonės sulauktų paramos ir šviesos, atveriančios gyvenimui.

Lapkričio 4 d. Šv. Karolis Boromiejus, vyskupas.

VĖLINIŲ OKTAVA LAPKRIČIO 1-8 D.
Kviečiame visus kartu paminėti maldų už mirusius aštuondienį. Į zakristiją jau galite atnešti vokus su mirusiųjų artimųjų vardais, juos rasite bažnyčios tambūre. Visą Vėlinių aštuondienį, lapkričio 1-8 d., visos šv. Mišios bus aukojamos jūsų intencijomis.
Iki lapkričio 30 d. visi, kurie meldžiasi už mirusiuosius, gali gauti visuotinius atlaidus įprastomis sąlygomis: atlikus išpažintį, priėmus šv. Komuniją, pasimeldus Šventojo Tėvo intencija bei maldingai aplankius kapus.

NUOLATINĖ ADORACIJA
Ieškome adoruotojų kas antrą savaitę iš šeštadienio į sekmadienį nakties laiku nuo 24 val. iki 2 val. Yra galimybė nakvoti vienuolyne.
Norinčius įsipareigoti kviečiame susisiekti su atsakingaisiais naktine.adoracija@gmail.com

ADORUOTOJŲ SUSIKAUPIMO DIENA
Lapkričio 20 d., šeštadienį, vyks adoruotų susikaupimo diena. Susitikimo tema „Tešviečia mums tavo veidas, ir mes būsime išgelbėti!“ (Ps 80, 4). Atsigaivinkime Viešpaties šviesoje per maldos bendrystę, mokymą, pasidalinimą grupelėse ir giesmę Švč. Sakramento artume.

KVIEČIAME VAIKUS IR PAAUGLIUS PATARNAUTI
Jei norite, kad Jūsų vaikas mokytųsi aktyviau dalyvauti šv. Mišiose, kviečiame prisijungti į mažųjų patarnautojų veiklą. Altoriaus patarnavimai, draugų būrys ir mokymai, tikimės, padės Jūsų vaikui susipažinti su Bažnyčios turtais. Kreiptis į br. Eliją, el. paštas: br.elijas@joanitai.org; tel. nr. 867885457

ADORACIJA VAIKAMS
Kviečiame vaikus į Švč. Sakramento adoraciją penktadieniais 17 val. Adoracija vaikams vyks Marijos namų koplyčioje (III aukšte).
Tai nuostabi proga vaikams priartėti prie Švenčiausiojo Sakramento, kartu su katechete Indre Aušrotiene vaikai galės giliau išgyventi adoracijos maldą.
Registracija čia.

JAUNIMO PASIRUOŠIMAS SUTVIRTINIMO SAKRAMENTUI
Kviečiame 15-25 metų jaunimą registruotis į pasiruošimą Sutvirtinimo sakramentui. Pirmasis susitikimas lapkričio 7 d. Vilniaus Išganytojo bažnyčioje (Antakalnio g. 27) po 12 val. šv. Mišių. Visi susitikimai vyks sekmadieniais po 12 val. šv. Mišių. Registracija: www.joanitai.org/sutvirtinimas-jaunimui/

SUAUGUSIŲJŲ PASIRUOŠIMAS SUTVIRTINIMO SAKRAMENTUI
Kviečiame registruotis į pasiruošimą suaugusiųjų Sutvirtinimo sakramentui mūsų bažnyčioje. Pasiruošimas prasideda lapkričio 8 d., 19 val., Išganytojo bažnyčioje (Antakalnio g. 27),
I a. šv. Jono menėje. Visi susitikimai vyks pirmadieniais 19.00-20.30 val.

KVIEČIAME REGISTRUOTIS Į SUŽADĖTINIU KURSUS
Dar galite registruotis į sužadėtinių kursus. Daugiau informacijos ir registracija: www.joanitai.org/suzadetiniu-kursai-2/ Susitinkame jau lapkričio 13 d., 10 val., Jono Pauliaus II salėje.

MALDOS GRUPELĖS
Mūsų vienuolyne vyksta įvairios maldos grupelės, kviečiame prisijungti:

ŠEIMŲ FESTIVALIS
Ateinančią vasarą, 2022 metais, Joanitų šeimų festivalis vyks liepos 20-24 dienomis.
Savanorių lauksime nuo liepos 17 d.

RINKLIAVA
Prie rinkliavos galima prisidėti broliams pervedus internetu:
Juridinis pavadinimas:  Šv. Jono kongregacijos Vilniaus vienuolynas
Juridinis kodas: 192060790
Bankas: SEB
Sąskaitos numeris: LT70 7044 0600 0120 8428

PADĖKA
Dėkojame už jūsų troškimą paremti misijose esančius brolius, seseris bei pasauliečius tiek aukomis, tiek maldomis, ir padėti jiems skelbti Evangeliją su vis didesne meile ir šviesa. Praėjusį Misijų sekmadienį surinkome 1027 Eurus misionieriams ir jų misijoms paremti. Mes dėkojame Dievui ir meldžiamės už jus.