Skelbimai. II Velykų savaitė

LITURGIJA
Antradienį, trečiadienį, penktadienį – 18.30 val., šeštadienį – 11:30 val.
Sekmadienį  – 10.00, 12.00 (lietuvių k.) ir 18:30 val (lenkų k.)

Išpažinčių klausoma prieš kiekvienas šv. Mišias ir šeštadieniais 18.30-19.30 val.

Švč. Sakramento adoracija darbo dienomis vyksta prieš šv. Mišias ir ketvirtadieniais 20-21 val.

Balandžio 25 d. Šv. Morkus, evangelistas
Balandžio 29 d. Šv. Kotryna Sienietė, mergelė, Bažnyčios mokytoja, Europos globėja

ŠVĘSTAS VANDUO
Bažnyčios tambūre galite rasti švęsto vandens buteliukų, į kuriuos galite įsipilti švęsto vandens ir parsinešti namo, bei indų, skirtų laikyti švęstą vandenį namuose. Už įgyvendinimą esame labai dėkingi Živilei, Nerijui, Daliai, Nadeždai ir Kęstučiui!

PAGALBOS PRAŠYMAS
Visus galinčius skirti nors pusvalandį savo laiko per savaitę, kviečiame prisidėti prie vienuolyno, bažnyčios ar sodo tvarkymo.
Susisiekite su br. Jurgiu (+370 600 87 627)

PRAŠYMAS SKIRTI 1,2 % GPM
Prašome jūsų palaikyti mūsų vienuolyną, skiriant 1,2 % nuo jūsų GPM (gyventojų pajamų mokesčio), kad bažnyčia ir vienuolynas galėtų būti atviri visiems. Mūsų bendruomenė gyvena iš tikinčiųjų aukų, todėl drįstame prašyti jūsų paramos ir su malda nuoširdžiai dėkojame. Už mūsų geradarius kiekvieną mėnesį aukojame šv. Mišias jų intencijomis.

Šiais metais prašymus galima pateikti tik internetu. Teikiant prašymą pervesti pajamų mokesčio dalį,
reikia žinoti tik šią informaciją:

Pavadinimas: ŠV. JONO KONGREGACIJOS VILNIAUS
VIENUOLYNAS
Identifikacinis kodas: 192060790
Mokesčio dalies paskirtis: PARAMA VEIKLAI

Daugiau informacijos apie tai, kaip suformuoti prašymą ir kam mes panaudojame jūsų paramą, rasite mūsų svetainėje joanitai.org/pagalba-broliams/ Prašymo formas reikis pateikti ne vėliau kaip iki š. m. gegužės 2 dienos, bet rekomenduojame pateikti jau DABAR. Ačiū!

Dėkojame už jūsų paramą 2021 m., gavome 17 555 Eur., kuri padėjo mums restauruoti dalį bažnyčios bei tvarkyti dokumentaciją, sukonstruoti tentą priešais bažnyčią, remontuoti vandentiekio vamzdžius, akmeninius laiptus priešais pagrindinį įėjimą, sutvarkyti ir atnaujinti laiptų dangą į Jono Pauliaus II salę, studentų virtuvės ir kambarių grindis, iškloti kiliminę dangą, padengė katilo priežiūros išlaidas. Be jūsų pagalbos vienuolynas neišsilaikytų, dėkojame už jūsų pagalbą!

Šiais metais planuojame pirkti pavėsinės stogą, tęsti bažnyčios restauravimo darbus, remontuoti laiptus į bažnyčią ir vienuolyną, perdažyti viešas erdves, pakeisti duris, esančias tvoroje iš Antakalnio g. Pusės, gražinti sodą. Jūsų lėšos padeda mums organizuoti įvairias programas – Alfa, Beta, priimti įvairias grupes vienuolyne – jaunimo ir suaugusiųjų maldos, Šventojo Rašto skaitymo grupes.

DRAUGYSTĖ SU UKRAINIEČIŲ ŽMONĖMIS
Visi, norintys padėti ukrainiečių žmonėms, apsistojusiems Vilniuje, esame raginami palaikyti ryšį ir megzti draugiškus santykius, suteikti reikalingą administracinę ar komunikacinę pagalbą, suteikti jiems paprastą žmogišką priėmimą, ypatingai tiems, kurie apgyvendinti ne šeimose. Jeigu norėtumėte prisidėti prie šios iniciatyvos pagal savo galimybes ir gyvenimo ritmą, kviečiame užpildyti anketą ir pateikti savo kontaktus, juos perduosime organizacijai „Lietuvos Caritas“. Anketą rasite joanitai.org

RINKLIAVA
Prie rinkliavos galima prisidėti broliams pervedus internetu:
Juridinis pavadinimas:  Šv. Jono kongregacijos Vilniaus vienuolynas
Juridinis kodas: 192060790    Bankas: SEB
Sąskaitos numeris: LT70 7044 0600 0120 8428