Skelbimai. Vasario 14-20 d.

LITURGIJA
Antradienį, trečiadienį, ketvirtadienį, penktadienį – 18.30 val., šeštadienį – 11:30 val.
Sekmadienį  – 10.00, 12.00 (lietuvių k.) ir 18:30 val (lenkų k.)
Šv. Mišiose galite dalyvauti ir www.youtube.com/Joanitai

Išpažinčių klausoma prieš kiekvienas šv. Mišias ir šeštadieniais 18.30-19.30 val.

Švč. Sakramento adoracija darbo dienomis prieš šv. Mišias ir ketvirtadieniais 20-21 val. vyksta brolių koplyčioje. Brolių koplyčią rasite išėję pro duris, esančias bažnyčios kairėje, ir pasukę koridoriumi į dešinę iki galo.

Šventoji valanda – ketvirtadieniais 20-21 val. Švč. Sakramento adoracija tyloje kartu su broliais. Šventoji valanda – tai laikas, kai Jėzus meldėsi Getzemanėje prieš savo kančią, prašydamas mokinius kartu budėti maldoje.

Vasario 14 d. Šv. Kirilas, vienuolis, ir Metodijus, vyskupas, Europos globėjai.

Šventojo Tėvo intencija vasario mėnesiui: melskimės už vienuoles ir kitas pašvęstojo gyvenimo atstoves, dėkodami už jų misiją ir drąsą, kad jos rastų naujų sprendimų mūsų laikų iššūkiams įveikti.

MALDOS VAKARAS
Vasario 15 d., antradienį, kviečiame susitikti Švč. Sakramento prieglobstyje, maldoje ir giesmėje. Po 18:30 val. šv. Mišių vyks Švč. Sakramento adoracija su šlovinimo giesmėmis, bus galimybė prieiti išpažinties bei užtarimo maldos.

PASKAITŲ CIKLAS „ĮŽENGIMAS Į APOKALIPSĘ“
Vasario 18-19 d. mūsų bažnyčioje vyks paskaitų ciklo „Įžengimas į apokalipsę“ antroji dalis su šv. Jono kongregacijos broliu Alain-Marie de Lassus. Šis brolis yra bažnyčios teologijos daktaras, besigilinantis ir rašantis apie Apreiškimą Jonui.

Laukiame visų, besidominčių Šventojo Rašto tekstais ir norinčius giliau pažinti Apreiškimą Jonui, net jei ir nedalyvavote pirmajame cikle. Antrąją ciklo dalį tęsime nuo Apreiškimo Jonui knygos antrojo skyriaus „Laiško Efezo bendrijai“. Registracija joanitai.org/izengimas-i-apokalipse/

Kviečiame paklausyti įvadines br. Alain-Marie de Lassus paskaitas:
1. Apokalipsės literatūriniai žanrai: laiškas, pranašystė, apokalipsė: youtu.be/XQ6QmWUErns
2. Apokalipsės simbolinė kalba: youtu.be/jhfVGisnvIg

SINODAS „DĖL SINODINĖS BAŽNYČIOS. BENDRYSTĖ. DALYVAVIMAS. MISIJA“
Mūsų vienuolyne yra keturios besiruošiančias grupės, prie kurių visi laisvai galite prisijungti. Jos pagal pateiktas temas stengsis atsakyti į Bažnyčiai rūpimus klausimus.
Artimiausias susitikimas – vasario 20 d. 10:30 val. (Jono Pauliaus II salėje). Visą temų ir datų tvarkaraštį rasite joanitai.org/sinodas/
Daugiau informacijos: Voldemaras 86 8712 688, voldemaras.g@gmail.comhttps://sinodas.katalikai.lt/

SUTVIRTINIMO SAKRAMENTAS SUŽADĖTINIAMS
Sutvirtinimo kursai sužadėtiniams yra subalansuoti poroms, todėl kviečiame dalyvauti abu sužadėtinius, nepasaint to, kad kitas gali jau turėti Sutvirtinimo sakramentą. Kursai prasideda 2022 kovo 1 d. (antradienį) 18.30 val. Vilniaus Išganytojo bažnyčioje (Antakalnio g. 27), Jono Pauliaus II salėje (II aukšte).

Registracija: joanitai.org/sutvirtinimo-sakramentas-suzadetiniams/
Jei turite klausimų, susisiekite vilnius@joanitai.org arba tel. nr. +370 605 01 424

ŠEIMŲ FESTIVALIS
Šių metų šeimų festivalis vyks liepos 20-24 d. Mardasave.
Savanoriauti kviečiame nuo liepos 17 iki 24 d.
Registraciją į festivalį paskelbsime balandžio viduryje.

PRAŠYMAS SKIRTI 1,2 % GPM
Prašome jūsų palaikyti mūsų vienuolyną, skiriant 1,2 % nuo jūsų GPM (gyventojų pajamų mokesčio), kad bažnyčia ir vienuolynas galėtų būti atviri visiems. Mūsų bendruomenė gyvena iš tikinčiųjų aukų, todėl drįstame prašyti jūsų paramos ir su malda nuoširdžiai dėkojame. Už mūsų geradarius kiekvieną mėnesį aukojame šv. Mišias jų intencijomis.

Jūsų praėjusių metų parama padėjo mums restauruoti dalį bažnyčios bei tvarkyti dokumentaciją, sukonstruoti tentą priešais bažnyčią, remontuoti vandentiekio vamzdžius, akmeninius laiptus priešais pagrindinį įėjimą, sutvarkyti ir atnaujinti laiptų dangą į Jono Pauliaus II salę, studentų virtuvės ir kambarių grindis, iškloti kiliminę dangą, padengė katilo priežiūros išlaidas. Be jūsų pagalbos vienuolynas neišsilaikytų, dėkojame už jūsų pagalbą!

RINKLIAVA
Prie rinkliavos galima prisidėti broliams pervedus internetu:
Juridinis pavadinimas:  Šv. Jono kongregacijos Vilniaus vienuolynas
Juridinis kodas: 192060790    Bankas: SEB
Sąskaitos numeris: LT70 7044 0600 0120 8428