Skelbimai vasario 28 – kovo 7 d.

LITURGIJA

Pirmadienį, Antradienį, Trečiadienį, Ketvirtadienį, Penktadienį – 7.45 ir 12.00(koplyčioje), 18.30 val.(bažnyčioje)

Penktadienį po šv. Mišių ~19.15 – Kryžiaus kelias. Bus transliuojama ir internetu (https://www.youtube.com/user/Joanitai )

Šeštadienį – 7.45 (koplyčioje), 11:30 val. (bažnyčioje)

Sekmadienį  – 8.30, 10.00, 12.00, 14.00 (lietuvių k.) ir 18:30 val (lenkų k.)

Po kiekvienų šv. Mišių kviečiame ateiti šv. Komunijos.

Išpažinčių klausoma prieš 18.30 šv. Mišias ir:

Antradienį 17.30 – 18.30 val.

Šeštadienį 18.30 – 19.30 val.

 

ŠV. MIŠIŲ TRANSLIACIJA

Šiokiadieniais 18:30, šeštadieniais 11:30, sekmadieniais 8:30, 10, 12, 14.

(https://www.youtube.com/user/Joanitai )

18:30 šv. Mišias transliuos per https://tvpstream.vod.tvp.pl/ 

 

Kovo 4 d. Šv. Kazimieras, Lietuvos globėjas.

Kovo 6 d. Lietuvoje vyskupai kviečia tikinčiuosius jungtis į šią kontinentinę maldos grandinę ir melstis už mirusiuosius nuo COVID-19 Europoje

Kovo 9 d. bažnyčioje nuo 8.15 – 18.30 val. vyks adoracija už Lietuvą. Už teisingus ir etiškus įstatymus.
Už pandemijos pabaigą.

 

SUTVIRTINIMO KURSAI SUŽADĖTINIAMS

Kursai prasideda 2020 kovo 1 d., pirmadienį, 19 val., Susitikimų datos: kovo mėn. 1, 8, 15, 22 , balandžio mėn. 12, 22, 29, savaitgalis: balandžio 17-18 (šeštadienis- sekmadienis), gegužės mėn. 6, 13, 20, 27. Daugiau informacijos ir nuorodą į registraciją rasite http://www.joanitai.org/sutvirtinimas-suzadetiniams-2021/ . Ypatingai kviečiame šiuose kursuose abu sužadėtinius, nors ir kažkuris turi sutvirtinimo sakramentą, tai puiki proga labiau pasigilinti kelionėje link santuokos.

 

PASNINKO DĖŽĖ

Prasidėjus 40 dienų trunkančiam gavėnios laikotarpiui, Vilniaus arkivyskupijos Caritas kviečia jungtis į kasmetinę „Pasninko dėžės“akciją. Visi, kurie gavėnios laiku malda, pasninku ir išmalda artinasi prie šv. Velykų slėpinio, yra kviečiami aukoti, dalintis maisto produktais ir pagelbėti stokojantiems. Prisidėti galite atnešdami negendančių maisto produktų, bažnyčios koridoriuje rasite dėžę, į kurią galima dėti produktus. Mes juos dovanosime Betanijai, kuri kiekvieną dieną maitina vargstančius.

ŠV. MIŠIOS GAILESTINGUMO SAVAITĘ

Velykų oktavos metu (balandžio 3-11 d. imtinai) aukojame sudėtines šv. Mišias už gyvuosius. Neaukojame gedulingų šv. Mišių, visas 8 dienas švenčiame kaip sekmadienį. Bažnyčios gale rasite lapus, į kuriuos galite surašyti Jūsų artimųjų vardus. Voką atneškite dėžes, esančias prie zakristijos arba bažnyčios gale. Gailestingumo savaitę kiekvieną dieną už Jūsų artimuosius aukosime šv. Mišias.

 

PRAŠYMAS SKIRTI 1,2 %

Prašome skirti 1,2 % nuo jūsų GPM (gyventojų pajamų mokesčio) bažnyčiai ir vienuolynui išlaikyti.

Mūsų bendruomenė gyvena iš tikinčiųjų aukų, todėl drįstame prašyti jūsų paramos ir su malda nuoširdžiai dėkojame. Už mūsų geradarius kiekvieną mėnesį aukojame šv. Mišias jų intencijomis.

Dėkojame už jūsų paramą 2020 m. Gavome 11765,30 Eur, kurie padėjo mums pabaigti tvarkyti vargonus, padaryti naujus suolus koplyčioje, įrengti naujas dirbtuves, išdažyti nuolatinės adoracijos koplyčią, sutvarkyti joje vėdinimo sistemą, atnaujinti garažą. Be jūsų pagalbos vienuolynas neišsilaikys!

Šiais metais planuojame atnaujinti pievą ir pasirūpinti sodu, pakeisti grindis studentų bendrabutyje ir bažnyčios tambūre, perdažyti keletą kambarių, pakeisti tvoros duris ir tęsti bažnyčios restauravimo darbus.

Prašymo formą galite pateikti arba internetu per VMI svetainę www.deklaravimas.vmi.lt., arba užpildę popierinę formą ir ją atnešę į Zakristiją. Daugiau informacijos rasite mūsų puslapyje joanitai.org (Pagalba broliams)

5 langelis: 2020, 6S langelis: pažymėti varnele,

Paramos gavėjas 192060790, 1,2 proc, Mokestinį laikotarpį galite užrašyti iki 2024 metų

Prašymo formas turite pateikti ne vėliau kaip iki š. m. gegužės 1 d., bet rekomenduojame pateikti jau DABAR. DĖKOJAME!

 

ŠV. MIŠIOS

Jei norite užprašyti šv. Mišias, rašykite vilnius@joanitai.org.

Auką už šv. Mišias galite pervesti į mūsų sąskaitą su mokėjimo paskirtimi: “Auka už mišias”.

 

ŠEIMŲ FESTIVALIS

Šeimų festivalis šiemet įvyks Mardasave liepos 14 – 18 d.

 

RINKLIAVA

Prie rinkliavos galima prisidėti broliams pervedus internetu:

Juridinis pavadinimas:  Šv. Jono kongregacijos Vilniaus vienuolynas
Juridinis kodas: 192060790

Bankas: SEB

Sąskaitos numeris: LT70 7044 0600 0120 8428

 

PADĖKA

Dėkojame Jums už Jūsų linkėjimus, maldą, gerumą, dovanas. Mylim Jus ir meldžiamės už Jus.

 

Šv. Juozapo metais ir ypatingai kovo mėnesį, pašvęstą šv. Juozapui, raginame ir toliau kasdien 20 val. melstis šv. Juozapui. Būtent šia malda nuo seno melstasi ištikus nelaimėms ar išbandymams.

Į Tave, palaimintasis Juozapai, kreipiamės vargų spaudžiami. Melsdami Tavo švenčiausią Sužadėtinę pagalbos, su pasitikėjimu prašome, kad ir Tu mus globotum. Dėl tos skaisčios meilės, kuri Tave jungė su nekaltąja Mergele, Dievo Gimdytoja, ir dėl to tėviško džiaugsmo, su kuriuo glaudei prie savęs Kūdikėlį Jėzų, maloningai pažvelk į visus, kuriuos Jėzus Kristus yra atpirkęs savo Krauju, ir mūsų reikaluose padėk mums savo galia ir užtarimu. Rūpestingasis šventosios Šeimos Sarge, saugok Jėzaus Kristaus žmones. Mylimasis Tėve, padėk mums išvengti visokių klaidų ir nupuolimų. Galingasis Gelbėtojau, stiprink mus kovoje su tamsos galybėmis ir, kaip anuomet išgelbėjai Kūdikėlį Jėzų iš gresiančio jo gyvybei pavojaus, taip dabar gink šventąją Dievo Bažnyčią nuo priešo žabangų ir nuo visokių nelaimių, o kiekvieną mūsų nuolat globok, kad, stiprinami Tavo pavyzdžio ir pagalbos, galėtume šventai gyventi, Dievo malonėje numirti ir pasiekti amžinąją dangaus laimę. Amen.