Skelbimai spalio 18-25 d.

LITURGIJA 

Pirmadienį, ir ketvirtadienį šv. Mišios neaukojamos. Antradienį, trečiadienį, penktadienį šv. Mišios aukojamos – 18:30 val. 

Šeštadienį šv. Mišios aukojamos – 11:30 val. Sekmadienį šv. Mišios aukojamos – 10:00 val. ir 12:00 val., 18:30 val šv. Mišios lenkų kalba. 

 

Spalio 22 d. Šv. Jonas Paulius II, popiežius. Kviečiame ateiti pasimelsti prie jo relikvijos, esančios mūsų bažnyčioje. 

Spalio 27 d. Maldos vakaras. 18:30 val. Šv. Mišios 19:30 val. adoracija, giesmės, išpažintys, užtarimo malda. Pagerbsime Šv. Jono Pauliaus II relikvijas. 

 

VĖLINIŲ AŠTUONDIENIS lapkričio 1 – 8 d. 

Kviečiame visus kartu paminėti maldų už mirusius aštuondienį. Į zakristiją jau galite atnešti vokus su mirusiųjų artimųjų vardaisTaip pat mirusiųjų vardus galite atsiųsti el.paštvilnius@joanitai.org Visą Vėlinių aštuondienį, lapkričio 1 – 8 d., visos šv. Mišios bus aukojamos Jūsų intencijomis. Lapkričio 1 ir 8 d. šv. Mišios 10 ir 12val.; Lapkričio 2 d. šv. Mišios 7:30, 12:30 ir 18:30. Lapkričio 3-6 d. šv. Mišios 18:30; Lapkričio 7 d. šv. Mišios 11:30 val. 

NUOLATINĖ ADORACIJA 

Sekmadieniais 15 val. bei šeštadieniais 16 ir 18 val. reikėtų pagalbininkų, o šeštadieniais 19 val. – įsipareigojusio nuolatinio adoruotojo. Beje, šią valandą esant reikalui jau būtų, kas padeda.  Dienos valandomis rūpinasi Birutė 8 656 49693, birutemarija.t@gmail.com .   

Kas antrą savaitę naktimis iš šeštadienio į sekmadienį trūksta adoruotojo 2-4 val., taip pat laisva penktadienį 21-22 val.  Nakties valandomis rūpinasi Santa ir Egidijus 8 607 65342 naktine.adoracija@gmail.com . 

IŠGANYTOJO BAŽNYČIOS CHORAS 

Balsingus ir muzikinę klausą turinčius vyrus kviečiame jungtis į chorą. Tai galimybė išmokti melstis ir dalintis su bendruomene savo dovanomis. Repeticijų metu broliai choristus dvasiškai lydi ir paaiškina liturgiją, giesmių prasmę. Repeticijos vyksta antradienio vakarais, šv. Mišiose giedame sekmadieniais 12 valandą. Naujų narių priėmimas vyks rugsėjo 8 d. 18.45 val. Jono Pauliaus II salėje. Kilus klausimams kreiptis el. paštu miliunaite.migle@gmail.com. 

TAIZE-GAILESTINGUMO VAKARAI 

Kviečiame registruotis savanorius. Pirmasis maldos vakaras vyks gruodžio 1 d. Registraciją rasite mūsų tinklalapyje → programa → Taize-gailestingumo vakarai. 

SEKMADIENIO VAIKŲ PAMOKSLĖLIAI 

Labai kviečiame savanorius prisijungti prie sekmadienio pamokslėlių vaikams tarnystės. Jeigu norėtumėte prisijungti šiais metais prie šios gražios ir įkvepiančios tarnystės, rašykite: ruta.lasaite@gmail.com 

SUTVIRTINIMO KURSAI SUAUGUSIEMS 

Registracijos anketą ir visą informaciją rasite mūsų puslapyje www.joanitai.org → Sakramentai → Sutvirtinimas.  

Arba skambinkite tel. 8 605 01424. 

SUŽADĖTINIŲ KURSAI 

Visą informaciją rasite mūsų internetinėje svetainėje → Santuoka → Sužadėtinių kursai. 

PORŲ SAVAITGALIAI 

Kviečiame  į Porų Pokalbių Savaitgalį, lapkričio 6-7 d. Tema ,,Dievas – Šeima – Pinigai”.  Kalbėsime  apie pinigus šeimoje.  Tai priemonė, dėl kurios pasaulyje vyksta nuolatinė kova. Kaip tai atsiliepia mūsų sutuoktinių santykiams, ypač dabar siaučiant viruso pandemijai. Kaip mes sutuoktiniai galėtume vienas kitą įgalinti gyventi ir stiprinti dirbti toje aplinkoje, kurioje esame. Joanitų prioras t. Reno Marija  penktadienį vakare skaitys pranešimą šia tema ir klausys išpažinčių.  Šeštadienį  pranešimus skaitys poros iš J. Kentenicho Šeimos pedagogikos akademijos ,,Augti poroje”. Laukiame Jūsų. Registracija jau prasidėjo sms 8699 10969 arba ramune413@gmail.com 

ŠV. MIŠIOS LENKŲ KALBA 

Atsižvelgiant į kalbančių lenkų kalba bendruomenės prašymą, nuo spalio 18 d., sekmadieniais, 18:30 val., pradėsime aukoti šv. Mišias lenkų kalba. Tai proga mums broliams, ypač br. Wojtek ir Jurek, pasidalinti šv. Jono bendruomenės charizma su lenkiškai kalbančiais tikinčiaisiais sekmadieniais šv. Mišiose. Kviečiame norinčius dalyvauti šiose šv. Mišiose. 

PADĖKA 

Ačiū už Jūsų visokeriopą pagalbą! Ačiū visiems, kurie mums padeda įvairia pagalba ir maldomis. Mes už Jus meldžiamės ir dėkojame Dievui.