ŠEIMŲ FESTIVALIS SU ŠV. JONO BENDRUOMENE  Liepos 18-22 d.

Šeimų festivalis su Šv. Jono bendruomene „Taikos Karalienė !“

„Kiek galima ir kiek nuo jūsų priklauso, gyvenkite taikoje su visais žmonėmis” (Rom 12, 28)

Mielos šeimos, 2018 m. liepos 18 – 22 d. kviečiame Jus į festivalį su Šv. Jono kongregacijos broliais ir seserimis Varėnos raj., Mardasave. Tai 9-oji šeimų stovykla Mardasave ir dvidešimtoji Lietuvoje, rengiama joanitų.

· Festivalio tikslas – grįžti prie šaltinio: vesti šeimas į bendrystę su Viešpačiu per šv. Mišias ir Švč. Sakramento adoraciją, Dievo Žodžio skaitymą, liturgines valandas; vesti į evangelinį Dievo meilės, bendrystės ir tarnystės džiaugsmą.

· Festivalis tęs t. Antano „Vilties vaikų“ misiją – vesti vaikus į Jėzaus Kristaus realaus buvimo Eucharistijoje pažinimą.

· Diskusijos, vaidinimai, maudynės, naktiniai žygiai, vakaronės.

MOKESTIS: 1 suaugusiajam – 40 Eur, pirmajam vaikui – 30 Eur, antrajam vaikui – 20 Eur, visiems kitiems vaikams – po 10 Eur. Vaikams iki 2 metų – nemokama. Išankstinis įnašas nuo šeimos – 100 Eur, iš kurių 30 Eur bus negražinama registracijos atšaukimo atveju. Likusią sumą mokėti galima atvykus į stovyklą arba pervedant į sąskaitą (žemiau) iki liepos 1 d.

Registracija:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKnhZVbB5HuJq9eLS3eFujbSc5NMR8HZCxjq3VqLZxvc1niA/viewform

Arba el. p. registracija.broliai@gmail.com
Telefonas pasiteiravimui 8 611 23216 (Vladas)
Registruotis prašome iki liepos 1 d. 

Išankstinį įnašą už festivalį (arba visą sumą) prašytume mokėti į šią sąskaitą mokėjimo paskirtyje BŪTINAI įrašant “Festivalis AVANSAS”:

Šv. Jono kongregacijos Vilniaus vienuolynas
Juridinis kodas: 19 20 60 790
Bankas: SEB
Sąskaitos numeris: LT70 7044 0600 0120 8428

Dėmesio! Šunys į festivalį nepriimami!

Prieš savaitę iki festivalio labai prašome patvirtinti atvykimą arba informuoti, jei negalėtumėte atvykti, nes bus sudaromas rezervinis dalyvių sąrašas.

Šv. Jono broliai, seserys ir talkininkai