|
| Autorių |
Žinutė |
|
Simbolis
|
Pranešimo tema: Re: PAŽINKIME ŠVENTĄJĮ RAŠTĄ Parašytas: 2009 Kov 20 19:16 |
|
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Monika
|
Pranešimo tema: Re: PAŽINKIME ŠVENTĄJĮ RAŠTĄ Parašytas: 2009 Bal 15 00:04 |
|
|
|
Mt 5, 1-12 Ką reiškia būti dvasios vargdieniu, tyraširdžiu, romiu?.. Kaip link to eiti?
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Simbolis
|
Pranešimo tema: Re: PAŽINKIME ŠVENTĄJĮ RAŠTĄ Parašytas: 2009 Geg 29 13:21 |
|
|
|
Prašau paaiškinkite, kas tai yra "tikėjimas kaip garstyčios grūdelis"? Kas (arba koks) tai tikėjimas? Kodėl Viešpats Jėzus Kristus nesako tiesiog "Jei turėtumėte tikėjimą,tai...", bet sako "Jei turėtumėte tikėjimą kaip garstyčios grūdelį,..." ? (Lk 17,6 ; Mt 17,20).
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Danielius
|
Pranešimo tema: Re: PAŽINKIME ŠVENTĄJĮ RAŠTĄ Parašytas: 2009 Bir 22 07:12 |
|
|
|
|
Cituoju prioro atsakymą apie "tikėjimą kaip garstyčios grūdelis":
About the question, I have no appropriate answwer. I would only say that it means a very little faith but growing more and more.
Neoficialus vertimas: Neturiu tinkamo atsakymo. Tik pasakyčiau, tai reiškia mažai tikėjimo, kuris auga vis labiau ir labiau.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Danielius
|
Pranešimo tema: Re: PAŽINKIME ŠVENTĄJĮ RAŠTĄ Parašytas: 2010 Kov 22 16:38 |
|
|
|
Skaitydamas šios dienos Evangelijos ištrauką ("aš esu šviesa"), mintimis sugrįžau prie Pradžios knygos, prie pirmųjų Kūrimo žodžių - "tebūnie šviesa". Sūnus iš naujo ir su pertekliumi išpildo Tėvo valią. Ar tai reiškia, kad Kūrimo ir Atpirkimo veiksmas Dieve yra viena?
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Danielius
|
Pranešimo tema: Re: PAŽINKIME ŠVENTĄJĮ RAŠTĄ Parašytas: 2010 Geg 12 10:28 |
|
|
|
Vakar brolis Tomas priminė Biblijos ištraukas apie samarietę ir apie svetimautoją. Pasak brolio, galime sekti Jėzaus pavyzdžiu ir homoseksualių asmenų atžvilgiu. Man labai gražūs pirmieji žodžiai, kuriais Jėzus pradeda pokalbį - "duok man gerti" arba "moterie, kur jie pasidėjo? tai niekas tavęs nepasmerkė?".
|
|
| Į viršų |
|
 |
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
|

|
|