Skelbimai spalio 4 – 11 d.

LITURGIJA

Pirmadienį, ir ketvirtadienį šv. Mišios neaukojamos. Antradienį, trečiadienį, penktadienį šv. Mišios aukojamos – 18:30 val.

Šeštadienį šv. Mišios aukojamos – 11:30 val. Sekmadienį šv. Mišios aukojamos – 10:00 val. ir 12:00 val.

Spalio mėnuo skiriamas Švč. Mergelės Marijos Rožiniui. Kviečiame rožinį melstis bažnyčiose, parapijose ar namuose. Tai graži malda primenanti mums apie Dievo žodžio meditavimą, Jėzaus ir Marijos gyvenimą. Jei neturite rožinio, jį įsigyti galite zakristijoje arba pas Petrą knygynėlyje.

Spalio mėnuo taip pat yra misijų mėnesiu. Bažnyčia visą mėnesį meldžiasi už tuos, kurie skelbia Gerąją Naujieną. Ypatingai už juos melskimės saplio 18 dieną.

Šventasis Tėvas spalį kviečia: „melskimės, kad tikintieji pasauliečiai, ypač moterys, Krikšto galia pagal atsakomybės sritis labiau įsitrauktų į darbą Bažnyčioje“.

Spalio 5 d. Šv. Faustina Kovalska, vienuolė. Pirmadienį galite ateiti pagerbti šv. Faustinos relikvijos bažnyčioje.

Spalio 7 d. Rožinio Švč. Mergelė Marija

VĖLINIŲ AŠTUONDIENIS lapkričio 1 – 8 d.

Kviečiame visus kartu paminėti maldų už mirusius aštuondienį. Į zakristiją jau galite atnešti mirusiųjų artimųjų vardus. Taip pat mirusiųjų vardus galite atsiųsti el.paštu vilnius@joanitai.org Visą Vėlinių aštuondienį, lapkričio 1 – 8 d., visos šv. Mišios bus aukojamos Jūsų intencijomis. Lapkričio 1 ir 8 d. šv. Mišios 10 ir 12val.; Lapkričio 2 d. šv. Mišios 7:30, 12:30 ir 18:30. Lapkričio 3-6 d. šv. Mišios 18:30; Lapkričio 7 d. šv. Mišios 11:30 val.

IŠGANYTOJO BAŽNYČIOS CHORAS

Balsingus ir muzikinę klausą turinčius vyrus kviečiame jungtis į chorą. Tai galimybė išmokti melstis ir dalintis su bendruomene savo dovanomis. Repeticijų metu broliai choristus dvasiškai lydi ir paaiškina liturgiją, giesmių prasmę. Repeticijos vyksta antradienio vakarais, šv. Mišiose giedame sekmadieniais 12 valandą. Naujų narių priėmimas vyks rugsėjo 8 d. 18.45 val. Jono Pauliaus II salėje. Kilus klausimams kreiptis el. paštu miliunaite.migle@gmail.com.

PASIRUOŠIMAS PIRMAJAI ŠV. KOMUNIJAI 20/21

Kviečiame registruoti vaikus į pasiruošimo Pirmajai šv. Komunijai kursus. Registracijos anketą galite rasti mūsų puslapyje www.joanitai.org → sakramentai → Pirmoji komunija. Daugiau informacijos tel. 8 605 01424.

VAIKŲ ADORACIJOS PUSVALANDIS

Nuo spalio 2 d. startuoja vaikų adoracijos pusvalandis kiekvieną savaitę brolių koplyčioje. Jis skirtas vaikams ir vyks kiekvieną penktadienį, 14:30 – 15:00 brolių koplyčioje, prie zakristijos. Registruotis mūsų puslapyje: Malda → Vaikų adoracijos pusvalandis. Daugiau informacijos tel: Indrė 861510757

KVIEČIAME VAIKUS IR PAAUGLIUS PATARNAUTI!

Jei norite, kad Jūsų vaikas mokytųsi aktyviau dalyvauti šv. Mišiose, kviečiame prisijungti į mažųjų patarnautojų veiklą. Altoriaus patarnavimai, draugų būrys ir mokymai, tikimės, padės Jūsų vaikui susipažinti su Bažnyčios turtais. Daugiau informacijos br.elijas@joanitai.org

SEKMADIENIO VAIKŲ PAMOKSLĖLIAI

Labai kviečiame savanorius prisijungti prie sekmadienio pamokslėlių vaikams tarnystės. Jeigu norėtumėte prisijungti šiais metais prie šios gražios ir įkvepiančios tarnystės, rašykite: ruta.lasaite@gmail.com

SUTVIRTINIMO KURSAI SUAUGUSIEMS

Registracijos anketą ir visą informaciją rasite mūsų puslapyje www.joanitai.org → Sakramentai → Sutvirtinimas.

Arba skambinkite tel. 8 605 01424.

SUŽADĖTINIŲ KURSAI

Visą informaciją rasite mūsų internetinėje svetainėje → Santuoka → Sužadėtinių kursai.

PORŲ SAVAITGALIAI

Kviečiame į Porų Pokalbių Savaitgalį, lapkričio 6-7 d. Tema ,,Dievas – Šeima – Pinigai”. Kalbėsime apie pinigus šeimoje. Tai priemonė, dėl kurios pasaulyje vyksta nuolatinė kova. Kaip tai atsiliepia mūsų sutuoktinių santykiams, ypač dabar siaučiant viruso pandemijai. Kaip mes sutuoktiniai galėtume vienas kitą įgalinti gyventi ir stiprinti dirbti toje aplinkoje, kurioje esame. Joanitų prioras t. Reno Marija penktadienį vakare skaitys pranešimą šia tema ir klausys išpažinčių. Šeštadienį pranešimus skaitys poros iš J. Kentenicho Šeimos pedagogikos akademijos ,,Augti poroje”. Laukiame Jūsų. Registracija jau prasidėjo sms 8699 10969 arba ramune413@gmail.com

JAUNIMO (18-35 m.) MALDOS GRUPĖ

Joanitų jaunimas kviečia visus norinčius prisijungti prie maldos grupelės, vykstančios ketvirtadieniais 18:30 val. Marijos namuose. Meldžiamės, skaitome šv. Raštą, adoruojame ir viską užbaigiame pasidalinimu ir aptarimu prie arbatos su sausainiais. Norintys prisijungti – rašykite Aistei: 866255650, jureviciuteaiste@gmail.com

POLITINIŲ PARTIJŲ AGITACIJA VIENUOLYNE

Kaip įprasta bažnyčioje, šis vienuolynas yra Dievo namai, kur kiekvienas turėtų jaustis priimtas nepaisant jo politinių pažiūrų. Būtent todėl šv. Jono broliai nepalaiko ir nėra palaikomi jokios politinės partijos. Jie draudžia bet kokias politines iniciatyvas ar agitacijas, turime omeny rinkimus, vienuolyno teritorijoje (pastatuose ir sode). Labai prašome nepalikinėti jokių lankstinukų vienuolyne ar bažnyčioje. Jeigu būtų neaiškumų ar klausimų šia tema, prašytume kreiptis į priorą.

ALFA JAUNIMUI IR 30+

Šią savaitę yra paskutinė tiems, kas dar norėtų prisijungti prie alfa jaunimui ir alfa 30+. Daugiau info: Alfa jaunimui: kastaalfa@gmail.com, alfa 30+: alfa.joanitai@gmail.com

SAKRALINIAI ŠOKIAI

tai bendros maldos būdas, kviečiantis visus pasaulio krikščionis šokiu bei muzika švęsti galingus ir gyvybę teikiančius Dievo žodžius. Kviečiame dalyvauti pirmais mėnesio antradieniais prieš šv. Mišias 17.15 – 18.15 val. Jono Pauliaus II salėje, 2 aukšte. Teirautis: Akvilė, tel. 8 682 43544.

PARODA ”KAIP GERAI, KAD TU GIMEI”

Parodą galite apžiūrėti bažnyčios koridoriuje. Broliai dėkoja Simona, kuri atvežė parodą pas mus.

Parodos organizatorius:  VšĮ Krizinio nėštumo centras
Fotografė: Giedrė Šataitė

PADĖKA

Ačiū už Jūsų visokeriopą pagalbą! Ačiū visiems, kurie mums padeda įvairia pagalba ir maldomis. Mes už Jus meldžiamės ir dėkojame Dievui.