Skelbimai liepos 5 – 12 d.

LITURGIJA

Pirmadienį, ir ketvirtadienį šv. Mišios neaukojamos.

Antradienį, trečiadienį, penktadienį šv. Mišios aukojamos – 18:30 val.

Šeštadienį šv. Mišios aukojamos – 11:30 val. Sekmadienį šv. Mišios aukojamos – 10:00 val. ir 12:00 val.

 

Liepos 6 d. Valstybės (Lietuvos Karaliaus Mindaugo karūnavimo) diena. Melskimės už Lietuvą.

Liepos 7 d. prieš šv. Mišias 18:30, išpažintys nebus klausomos.

Liepos 11 d. Šv. Benediktas, abatas, Europos globėjas

 

ŠVENTOJO TĖVO MALDOS INTENCIJA LIEPOS MĖNESIUI:

„Šeima turi būti saugoma. Daug pavojų jai gresia: per skubus gyvenimo ritmas, stresas. Kartais tėvai užmiršta pažaisti su savo vaikais. Bažnyčia turi drąsinti šeimas ir jas palydėti, padėti išspręsti visus sunkumus. Melskimės, kad šiandienos šeimos sulauktų pagalbos, grįstos meile, pagarba ir patarimu, o ypač kad jas saugotų valstybės.“

 

SEKMADIENIO ŠV. MIŠIOS

Liepos mėnesį šv. Mišios sekmadieniais aukojamos 10 ir 12 val.

 

ADORACIJA

Adoracija vienuolyne savaitei sustabdoma: ji baigsis sekmadienį, liepos 5 d., o atsinaujins liepos 12 d. po 12 val. Mišių.

 

NUOLATINĖ ADORACIJA

Mielieji, yra daug norinčių ir laukiančių, kada pagaliau bus atnaujinta nuolatinė adoracija. Tačiau dalis buvusių adoruotojų dėl įvairių priežasčių jau negalėtų grįžti. Siūlome pagalvoti- gal būtent Jūsų Viešpats laukia ateinant į kurią nors likusią laisvą valandą, o gal ir Jūsų draugo ar pažįstamo, kuris apie šią galimybę galėtų išgirsti iš Jūsų. Dienos valandomis rūpinasi Birutė 8 656 49693, birutemarija.t@gmail.com, nakties valandomis Santa ir Egidijus 8 607 65342 naktine.adoracija@gmail.com.

Nuolatinė adoracija mūsų bažnyčioje šiemet jau skaičiuoja 15-tus metus kai žmonės bet kuriuo paros metu ateina pagarbinti Švč. Sakramentą. Asmeninė malda tyloje vyks koplytėlėje prie bažnyčios, įėjimas į ją iš bažnyčios tambūro.

 

IŠPAŽINTYS

Išpažinčių klausoma:

Šeštadienį 18:30-19:00 val. Sekmadienį –  30 min. prieš 10 val. ir 12 val. šv. Mišias.

 

VIENUOLYNE GYVENA NE TIK VIENUOLIAI, BET IR STUDENTAI!

Šv. Jono broliai kviečia 18-28 m. vaikinus 2020-2021 metais gyventi vienuolyno studentų namuose „ATSIMAINYMAS“.

Bendrystės džiaugsmas, Remtis tiesos ir tikėjimo kelionėje, Atsakomybės ugdymas

Įsikelti galima nuo rugsėjo. O dabar, rezervuokite savo vietą!

Prašome pasidalinti šia informacija su tais, kam ji gali būti aktuali. Kreiptis į brolį Steponą: +370 607 88 594, brsteponas@joanitai.org Daugiau informacijos: joanitai.org/studentu-namai-atsimainymas/

 

PRAŠYMAS

Gal mes ne visi galime dalyvauti Šeimų festivalyje, bet norime pakviesti Jus prisijungti per maldą, prašant Dievo, kad dalyvaujančioms šeimoms tai būtų palaimintas laikas, prisiartinimo prie vienas kito ir dvasinio poilsio laikas. O jeigu jūsų rūsyje po žiemos dar liko uogienių, konservuotų daržovių ar kitų gėrybių, kviečiame padovanoti jas Šeimų festivaliui: savo dovanas galite palikti prie Bažnyčios įėjimo iš vienuolyno pusės (geriausiai iki liepos 12 d.). Nuoširdžiai dėkojame visų šeimų vardu!

 

PADĖKA

Ačiū už Jūsų visokeriopą pagalbą! Ačiū už paaukotą maistą, darbus sode, vienuolyno tvarkymą, kitas tarnystes. Jūs esate nuostabūs! Mes už jus meldžiamės ir dėkojame Dievui.