Skelbimai birželio 28- liepos 5 d.

LITURGIJA

Pirmadienį  ir ketvirtadienį šv. Mišios neaukojamos.

Antradienį, trečiadienį, penktadienį šv. Mišios aukojamos – 18:30 val.

Šeštadienį šv. Mišios aukojamos – 11:30 val. Sekmadienį šv. Mišios aukojamos – 10:00 val. ir 12:00 val.

 

Birželio 29 d Šv. Petras ir Paulius, apaštalai

Birželio 30 d. 18:30 šv. Mišios brolių koplyčioje. 19:30 Sutvirtinimo apiegų šv. Mišios.

Liepos 2 d. Švč. Mergelė Marija, Šeimų Karalienė

Liepos 3 d. Šv. Tomas, apaštalas

 

ŠEIMŲ FESTIVALIS IEŠKO SAVANORIŲ

Joanitų šeimų festivalyje dar yra vietos keliems savanoriams! Jei tau 18-30 metų, turi laisvą liepos 13-19 savaitę, esi nusiteikęs nuo žaidimų su vaikais šiek pavargti fiziškai, bet pailsėti dvasiškai – laukiam tavęs! Geriausia negaišti užsiregistruoti jau tuoj pat, nes festivalis jau ne už kalnų. Registracijos nuoroda – https://forms.gle/MyFVsZVTeEvPnYyGA

 

SEKMADIENIO ŠV. MIŠIOS

Liepos mėnesį šv. Mišios sekmadieniais bus aukojamos 10 ir 12 val.

 

ADORACIJA

Adoracija brolių koplyčioje (įėjimas pro vienuolyno duris) vyksta: antradienį, trečiadienį, penktadienį, šeštadienį – 7:30 – 18:30val., sekmadienį – 13:15 – 19.00val. Bažnyčioje: šeštadienį – 18:30-19:30val. (bus klausoma išpažinčių),

Norinčius įsipareigoti laikinai adoracijai kviečiame kreiptis į Birutę telefonu 8 656 49693 arba el. paštu birutemarija.t@gmail.com

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dpe5kSJ5bYzgjZ-ZT0mCLG9Yo9XHMnO1ztwuPuJeU3c/edit?usp=sharing

 

NUOLATINĖ ADORACIJA

Mielieji, yra daug norinčių ir laukiančių, kada pagaliau bus atnaujinta nuolatinė adoracija. Tačiau dalis buvusių adoruotojų dėl įvairių priežasčių jau negalėtų grįžti. Siūlome pagalvoti- gal būtent Jūsų Viešpats laukia ateinant į kurią nors likusią laisvą valandą, o gal ir Jūsų draugo ar pažįstamo, kuris apie šią galimybę galėtų išgirsti iš Jūsų. Dienos valandomis rūpinasi Birutė 8 656 49693, birutemarija.t@gmail.com , nakties valandomis Santa ir Egidijus 8 607 65342 naktine.adoracija@gmail.com .

 

IŠPAŽINTYS

Išpažinčių klausoma:

Antradienį – 17:30-18:30 val. Šeštadienį 18:30-19:00 val. Sekmadienį –  30 min. prieš 10 val. ir 12 val. šv. Mišias.

 

VIENUOLYNE GYVENA NE TIK VIENUOLIAI, BET IR STUDENTAI!

Šv. Jono broliai kviečia 18-28 m. vaikinus 2020-2021 metais gyventi vienuolyno studentų namuose „ATSIMAINYMAS“.

Bendrystės džiaugsmas, Remtis tiesos ir tikėjimo kelionėje, Atsakomybės ugdymas

Įsikelti galima nuo rugsėjo. O dabar, rezervuokite savo vietą!

Prašome pasidalinti šia informacija su tais, kam ji gali būti aktuali. Kreiptis į brolį Steponą: +370 607 88 594, brsteponas@joanitai.org Daugiau informacijos: joanitai.org/studentu-namai-atsimainymas/

 

PRAŠYMAS

Gal mes ne visi galime dalyvauti Šeimų festivalyje, bet norime pakviesti Jus prisijungti per maldą, prašant Dievo, kad dalyvaujančioms šeimoms tai būtų palaimintas laikas, prisiartinimo prie vienas kito ir dvasinio poilsio laikas. O jeigu jūsų rūsyje po žiemos dar liko uogienių, konservuotų daržovių ar kitų gėrybių, kviečiame padovanoti jas Šeimų festivaliui: savo dovanas galite palikti prie Bažnyčios įėjimo iš vienuolyno pusės (geriausiai iki liepos 12 d.). Nuoširdžiai dėkojame visų šeimų vardu!

 

PRAŠYMAS SKIRTI 1,2 %

Mielieji, iki liepos 1 d. dar galite skirti 1,2 % nuo jūsų GPM (gyventojų pajamų mokesčio) bažnyčiai ir vienuolynui išlaikyti.

Mūsų bendruomenė gyvena iš tikinčiųjų aukų, todėl drįstame prašyti jūsų paramos ir su malda nuoširdžiai dėkojame. Už mūsų geradarius kiekvieną mėnesį aukojame šv. Mišias jų intencijomis.

Prašymo formą galite pateikti arba internetu per VMI svetainę, arba užpildę popierinę formą ir ją atnešę į Zakristiją. Daugiau informacijos rasite mūsų puslapyje joanitai.org (Apie mus -> Pagalba broliams)

Prašymo formas turite pateikti ne vėliau kaip iki š. m. liepos 1 d. DĖKOJAME!

 

PADĖKA

Ačiū už Jūsų visokeriopą pagalbą! Ačiū už paaukotą maistą, darbus sode, vienuolyno tvarkymą, kitas tarnystes. Jūs esate nuostabūs! Mes už jus meldžiamės ir dėkojame Dievui.